Szállítási feltételek

A megrendelés menete

 

Rendelésének elküldése után azt az Ön által megadott e-mail címre azonnal visszaigazoljuk. Ezt követően 2 munkanapon belül munkatársaink (szintén e-mail-ben) megküldik a megrendelt termék(ek)re vonatkozó valamennyi lényeges információt (kiszállítás időpontja, átutalásos fizetési mód választása esetén bankszámlaszám és a közleményben feltüntetetendő azonosító).

A szállítás pontos díjáról (a csomag súlyának és méretének függvényében) e-mail-ben tájékoztatjuk.

Az egész ország területére érvényes díjszabásunk az alábbi:

Súly (tól-ig), Ár / Csomag

2 kg-ig: 1600 Ft

5 kg-ig: 1775 Ft

10 kg-ig: 1950 Ft

20 kg-ig: 2680 Ft

30 kg-ig: 4900 Ft

40 kg-ig: 6890 Ft
 

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

 

Az áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését a webáruházon keresztül eljuttatja a Fantasy Flowers Kft.-hez. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon visszaigazolják. Az "Kapcsolat" menüpontban megtalálja az üzemeltető elérhetőségit. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv elsődlegesen magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalakon található termék leírások tájékoztató jellegűek.

 

Az elállás joga


Megrendelése során Ön élhet a 45/2014.(II.26) kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Internetes vásárlás esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Elállás esetén a vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor minőségi kifogással élhet.

 

Jótállás, szavatosság

 

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
Jótállás csak tartós használati cikkekre vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását webáruházunk felé e-mailben vagy telefonon. A reklamációt a bejelentést követő 15 tizenöt munkanapon belül kivizsgáljuk. A szavatosság időtartama hat hónap. Szavatossági igény érvényesítésére két év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.

 

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
A Lovasdiszkont webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás